Dona, femeia cu doua fetze

Inalta, blonda, fragila, misterioasa, mirosind a Lou Lou, asa era Dona atunci cand am cunoscut-o. Avea o fetita pe care o urmarea zilnic cu telefonul sa vada cand vine de la scoala, ce lectii are, etc. Daca fetita intarzia, imediat isi alarma sotul si-l trimitea pe urmele ei. Era comunicativa, vesela uneori, trista adeseori, dar foarte calculata, calitate care a ajutat-o sa ia multe decizii. Prima decizie pe care a luat-o a fost sa-l seduca pe D.
Acesta ajunsese sef de serviciu la putin timp dupa ce aparuse in firma. Avea se pare niste atu-uri foarte puternice, care la acea vreme contau foarte mult. Mergeau in delegatii impreuna si desi acest lucru nu era obligatoriu sa se intample, in cazul lor s-a intamplat, si-au luat o camera comuna, undeva la un hotel, iar barfa a facut inconjurul lumii imediat, mie de exemplu mi-a povestit-o un norvegian, care venise in tara. Cine spune ca barbatilor nu le plac barfele, minte. Am auzit atatea barfe de la barbati, oameni de afaceri, care aveau tolba plina, incat daca le-as fi notat pe toate puteam scrie romane.
Lucrurile cu cei doi s-au complicat in momentul in care au ajuns in vizorul unora si altora legat de niste clienti si de niste contracte.
Si-atunci ea a riscat totul si nu s-a mai intors dintr-o delegatie. A fost socant ca a renuntat la fetita si la sot, nimic nu a mai contat. Am intalnit-o inainte de a afla de decizia ei de a ramane acolo. Nimic din trasaturile ei nu tradau decizia pe care o luase deja, decizie despre care am aflat dupa vreo trei saptamani, cand m-am intors acasa.
Asa era Dona, misterioasa, blonda si mirosind a Lou Lou.
lou lou
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s