Ce parere aveti?

Eu cred ca este bine ca o femeie sa stie sa faca de toate, adica sa coasa, sa brodeze, sa croseteze, sa tricoteze, sa faca un tiv…, sa coasa un nasture, sa faca o butoniera, sa surfileze, sa spele, sa calce, sa gateasca, sa faca prajituri. Apoi trebuie sa stie ce inseamna sa coordonezi viata de familie, cum se cresc, se educa si se pregatesc de viata copiii. Si multe altele trebuie sa invete in viata. E greu?
E usor? Fiecare stie mai bine. Eu imi aminteam mai devreme ca sunt femei care nu stiu sa faca un feston, intreaba ce-o fi? Eu am invatat cand eram copil, chiar daca in ultimul timp nu mai cos decat de nevoie.
Dar faptul ca stii sa faci de toate te face mai puternica, iti asigura respectul celor din jur si te face sa te descurci mai bine in viata.
Sunt fete care stiu sa faca prajituri sofisticate, torturi, galuste in supa, maioneza, paste la cuptor, salate diverse. Eu cred ca acesta este unul dintre secretele unei convietuiri armonioase, iar atunci cand si el stie sa faca de toate viata devine mai amuzanta. Ceea ce demonstreaza ca se poate trai si altfel, intrun fel de armonie ca-n filme.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s