Singura, acasa…

Aseara la tv era unul dintre celebrele filme „Singur acasa”. Siropoase si frumoase filme, decorative si amuzante in acelasi timp. Si ma gandeam acum, ca de cand ma stiu nu am fost niciodata singura de sarbatori. Si ma rog la Dumnezeu sa nu fiu singura niciodata.
Am trait intro familie numeroasa, m-am casatorit si de-atunci mi-am facut propria familie care este numeroasa la randul ei. Nu am simtit niciodata imboldul de a pleca de-acasa de capul meu. Am plecat din casa parinteasca atunci cand m-am casatorit. Simplu, fara alte complicatii. Mi-am luat cartile, imbracamintea, un pat, diverse alte fetisuri si am plecat in alt cartier din Bucuresti.
Indiferent in cate alte orase din lume am aterizat, intotdeauna m-am intors acasa. Niciodata n-am tanjit sa raman acolo.
Stiu ca nu-i toata lumea ca mine, dar aceasta-i realitatea mea.

Golden Evergreen Wreath by Red Carpet Floral Design

2 gânduri despre „Singura, acasa…

  1. Am 24 de ani si am locuit deja in alte doua mari orase , in tari mult mai dezvoltate ca Romania , si tot nu rezist mai mult de un an .
    M-am debarast de prieteni caci au fost falsi ,si tot vreau acasa , caci ,caldura familiei nu ti-o ofera nimic altceva . Deci nu esti singura .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s