Mitocanca de mall si trepadushu de hypermarket

Pe mitocanca de mall o intalnesti foarte des la cumparaturi. Ea este foarte plina de ea, obisnuita sa dea ordine si dispozitii, ea mesteca foarte evident guma de mestecat, isi pune in miscare toti muschii faciali bronzati la solar sau in Antalya. Ea este in stare sa te impinga cu putere, ca sa ajunga la casa inaintea ta, pentru ca este importanta, grabita, afectata, prinsa…De obicei poarta lenjerie tanga de culoare neagra sub fusta de culoare deschisa, este smacuita violent, vorbeste tare, se agita fara rost, caci trebuie sa iasa-n evidenta, sa se remarce.

De foarte multe ori ea vine la cumparaturi insotita de trepadushu de hypermarket. Acesta poate face parte din staff-ul sotului, poate fi un prieten de familie, o ruda, un vecin, sau poate fi baiatul de cartier bun la toate, recunoscut de toata lumea ca mare smecher.

Cei doi formeaza un cuplu ciudat: ea, aferata si indiferenta, in acelasi timp.

El, considerandu-se un fel de Cassanova si Onassis, plimband caruciorul cu gratia unui balerin de la Opera de Stat, dezinhibat si vulnerabil, flamand si aparent dezinteresat.

Ce se petrece dupa ce continutul caruciorului se muta-n portbagajul 4X4, n-as putea sa va povestesc, va las pe fiecare sa va imaginati continuarea de telenovela…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s