Pareri si opinii

Unii barbati au o parere foarte buna despre ei. Isi imagineaza ca au drept de control total asupra femeii cu care decid sa-si traiasca viata inainte si dupa casatorie. Din egoism si egocentrism ei stabilesc reguli dure pe care femeia ar trebui sa le urmeze. Daca aceasta nu se supune ei cauta solutii s-o doboare psihic pentru a-si duce planurile la bun sfarsit.
Este o abordare gresita a convietuirii in doi, un fel de sclavie prezentata sub cuvinte ca dragoste, iubire neconditionata. Ei isi imagineaza ca ceea ce-i ofera femeii este ceva deosebit si nepretuit.
Si daca in relatia dintre cei doi apare si un copil, barbatul se considera un fel de zeu.
Dupa parerea mea acest mod de comportament se numeste altfel, iar daca cei care procedeaza astfel nu isi dau seama ca gresesc, sa caute in dictionar cuvantul „schizofrenie” si sa consulte un specialist.

Revin la ideea mai veche, conform careia, femeile ar trebui sa renunte la inhibitie si sa vorbeasca cu psihiatrii, cu psihologii, cu psihanalistii despre tot ceea ce le deranjeaza in relatia de cuplu. Sunt anumite aspecte ale convieturii in doi care se pot corecta, acest lucru fiind posibil numai daca cei doi sunt de acord sa faca amandoi un efort.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s