Femeile care nu sunt multumite de ceea ce au

Este foarte la moda ca femeile sa vrea tot timpul „more and more”, desi ele exagereaza de foarte multe ori. Dar ce cred barbatii despre aceasta atitudine? De cele mai multe ori ei dezaproba aceasta dorinta a femeilor de a avea mai multe rochii, mai multe genti, mai multe cosmetice, mai multe case, mai multe masini, mai multa iubire, mai multa libertate, mai multa fidelitate…

Si atunci cand au tot ce le trebuie si se considera mizerabil de nefericite si spun acestea pe bloguri, pe facebook, pe twitter, doar pentru a epata, a fi compatimite si alinate, aceasta atitudine fatarnica si ipocrita nu poate decat sa le dauneze tenului si siluetei. Este normal sa fie geloase pe „fericirea” altora care nu-si afiseaza poftele si dorintele pe bloguri, pe forumuri si se multumesc cu mai putin.

Acum cativa ani erau la moda femeile distruse, care aparent nu-si mai gaseau locul in societate. Ele urau tot, nu se mai suportau pe ele si pe cei din jur. Dar vremea lor a cam trecut, motiv pentru care intentia lor de a resuscita acele vremuri se izbeste de o rezistenta a oamenilor care sunt din ce in ce mai mult inclinati spre o abordare pozitiva a vietii.

La urma urmei de ce s-o compatimim pe o urmasa a Evei care are tot ce-i trebuie, calatoreste in vacanta si incearca sa ne convinga cat de nefericita este? Daca n-o mai emotioneaza nimic pe lumea asta, cum ar fi aparitia unei flori, este problema ei, nu a noastra!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s