Old city area in Bucharest is becoming famous

Aseara am fost la Scarlet Pub pe Smardan, in centrul vechi al orasului. Desi era luni seara, zona era foarte animata. La ora 7 seara nu gaseai un loc de parcare in zona, decat la mare distanta, pe langa biserica Sfantul Spiridon vechi.

Cele trei strazi, Franceza, Smardan si Selari au devenit neincapatoare; sunt pline de terase. Lume destul de pestrita, turisti curiosi, tineri de toate felurile, parinti cu copii, fete cu fete, baieti cu baieti si grupuri numeroase, ca noi, „en famille”, pentru ca am avut o aniversare in familie.

La un moment dat au aparut si femeile care vand trandafiri. Atmosfera era destul de „a la Grece”, cu exceptia lipsei mirosului de mancare gatita si a muzicii din difuzoare. Dar mancare se poate servi in restaurante, iar muzica exista mai in surdina in interiorul acestuia. Altfel, nimic de reprosat deocamdata, doar ca pavajul strazilor este o adevarata capcana, iar imbinarea de cladiri renovate v/s cladiri nerenovate inclina in favoarea celei de a doua categorii, ca un fel de autentic si original  „art nouveau”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s