After Nobel Prizes 2010

Dupa decernarea premiilor Nobel 2010 au inceput supararile, adica reactiile, controversele si ce mai urmeaza in continuare.

Premiul Nobel pentru pace 2010, atribuit unui disident chinez, a atras nemultumirea Beijingului in saptamana in care chinezii au semnat intelegeri cu multe tari europene, ca sa-i ajute pe acestia sa iasa din criza. Si EUropenii ce-au facut? Au incurajat disidenta chinezilor care-si reneaga tara de bastina si regimul de-acolo, comunismul adica, despre care de fapt nu se mai vorbeste de cand China a devenit cea mai puternica si stabila economie, bancherul no. 1 al SUA , gazda celei mai grandioase si opulente Expozitii mondiale din acest secol XXI.

Premiul Nobel pentru medicina 2010, atribuit inventatorilor fertilizarii in vitro starneste reactii dure, ingrijorari si teama ca omenirea va putea fi manipulata, de parca nu ar fi deja de cand s-a inventat consumerismul excesiv.

Se precizeaza ca din 1978 pana acum exista cca. 4 milioane de oameni care au venit pe lume prin acest procedeu artificial. O fi bine, o fi rau? Este impotriva firii? Este normal ca un barbat care si-a schimbat sexul la un moment dat, sa se razgandeasca si sa se lase inseminat artificial si apoi sa-si arate sarcinile la televizor in emisiunea Happy Hour? Vi se pare normal, sau e cam ciudat?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s