Premiile Globul de Aur 2011

The Social Network a luat cele mai multe premii.

Globurile de Aur şi-au desemnat în această dimineaţă câştigătorii, în strălucitoarea sală a Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California. Marele câştigător a fost The Social Network, care – din şase nominalizări – a primit patru Globuri pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor (David Fincher), Cel mai bun scenariu (Aaron Sorkin) şi Cea mai bună coloană sonoră (Trent Reznor). Inception, pe de altă parte, un alt favorit al premiilor, nu s-a ales cu nici o distincţie din partea Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood.

Cei mai buni actori principali – categoria dramă – au fost numiţi Colin Firth, pentru rolul din The Kings Speech, şi Natalie Portman, pentru excepţionala interpretare din Black Swan.

Annette Bening şi Paul Giamatti au câştigat premiile celor mai buni actori principali într-o comedie, scoţând din cursă protagoniştii lui The Tourist. Deep, care mai fusese nominalizat şi pentru Alice în Wonderland, nu s-a ales astfel cu nici o distincţie. Globurile de Aur pentru rolurile secundare într-o dramă au fost adjudecate de The Fighter, prin Melissa Leo şi Christian Bale.

Premiul pentru cea mai bună animaţie a revenit Toy Story 3, în timp ce la categoria Film străin, producţia A Better World, din Danemarca, a lipsit românii de bucuria unui Glob de Aur. Filmul lui Radu Mihăileanu, Concertul, a avut concurenţi puternici (Biutiful, The Edge), iar nominalizarea sa este o recunoaştere a meritului regizorului român.

Les plus belles robes.

Les plus belles femmes.

The Best Dress.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s