Oameni, iubire, casatorie sau adulter

Nu poti vorbi despre iubire neconditionata doar de dragul de a-ndemna oamenii la gesturi nesabuite. Iar atunci cand sustii ca relatia ta este normala, dar altii pot face gesturi nebunesti cum ar fi destramarea unei familii, doar de dragul de a trai „clipa”, mi se pare a fi o abordare egoista si copilaroasa. Daca n-ai suficienta experienta de viata, mai bine taci! Daca esti convinsa ca te citeste multa lume si are incredere in tine, atunci fereste-te sa faci astfel de afirmatii! Poti influenta negativ pe cineva care va face un gest regretabil. De ce vrei sa ai un om pe constiinta?

Am intalnit o multime de cupluri destramate din cauza unei iubiri nebunesti, un „coup de foudre”, sau o aventura de-o noapte, sau mai multe. De cele mai multe ori lucrurile s-au terminat prost. Cuplul initial s-a destramat, iar cel nou n-a rezistat!

Este greu sa dai sfaturi in astfel de situatii. Eu cred ca cel mai bine este sa-i lasi pe actorii principali sa se descurce pe cont propriu, altfel risti sa-ti faci dusmani pe viata, care iti vor reprosa ca i-ai sfatuit gresit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s