Teoria complotului in cazul Dominique Strauss Kahn

Cum Dominique Strauss-Kahn, seful FMI, era in plina ascensiune politica, fiind in sondaje candidatul cu cele mai mari sanse de a ajunge presedinte al Frantei la alegerile de anul viitor, imediat dupa arestarea sa la New York a si aparut ideea unei conspiratii care ar fi vizat demolarea carierei sale politice. La aceasta se adauga orgoliul francez, tinand cont ca arestarea lui in SUA pentru fapte atat de sordide arunca in ridicol nu numai institutia FMI, dar si demnitatea europenilor si a francezilor in special, vazuti de la inaltimea strictetii de moravuri a americanilor drept mult prea liberali in relatiile cu celalalt sex si, in particular, lipsiti de consideratie pentru demnitatea femeilor. Mesajele de pe Twitter din ultimele zile au abundat in glume si reflectii de genul „DSK n-a facut decat sa se comporte ca un francez” sau „acum poate candida cu succes la functia de premier al Italiei” (aluzie la alt afemeiat faimos, Silvio Berlusconi), iar un francez a scris chiar „dragi americani, va rog sa nu credeti ca asa sunt toti francezii”.

Ideea de „Franta machista” a fost, de altfel, adusa in discutie si de Tristane Banon, o ziarista franceza care a povestit ca si ea a fost obiectul unei agresiuni sexuale din partea lui DSK in 2002, alaturi de multe alte femei, numai ca plangerile lor n-au afectat cu nimic prestigiul politicianului si al finantistului francez (vezi video):

Din: BusinessMagazin.ro

De fapt intrebarea care se pune este: unde se afla granita intre flirt/amabilitate si agresiune sexuala? Totul este relativ si subiectiv…Din cate stiu eu vorba nu se pune la dosar, dar se pare ca lucrurile s-au schimbat!

Aceasta jurnalista povesteste cu lux de amanunte la o masa de protocol niste lucruri destul de intime si jenante, dar o face cu o placere vadita…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s