Despre moralitate si bestialitate

De cateva saptamani societatea civila din Romania este foarte implicata in solutionarea unui caz de abuz fizic-viol comis de un grup de sapte barbati asupra unei eleve de 18 ani de la o scoala din Vaslui.

Fata a gresit intr-o zi cand a iesit mai devreme cu o ora de la scoala si astepta autobuzul sa o duca acasa; a avut incredere intr-o cunostinta care a oprit masina si s-a oferit s-o duca la destinatie, avand acelasi drum. Dupa aceea a urmat cosmarul ei, descris cu lux de amanunte in presa, mai nou si la tv.

Ceea ce vreau sa subliniez aici este faptul ca a avea incredere in cineva cunoscut care te invita in masina, sau intr-o casa, se poate transforma intr-un cosmar de multe ori imposibil de evitat, sau ireversibil!

Se intampla atatea faradelegi in ultimul timp asupra fetelor si femeilor, de parca ai impresia ca s-au inmultit bestiile la tot pasul.

Aceasta poveste urata si apasatoare nu este finalizata deocamdata: fata este traumatizata, hartuita si amenintata, iar cei sapte tineri sunt in libertate…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s