Despre moralitate si bestialitate

De cateva saptamani societatea civila din Romania este foarte implicata in solutionarea unui caz de abuz fizic-viol comis de un grup de sapte barbati asupra unei eleve de 18 ani de la o scoala din Vaslui.

Fata a gresit intr-o zi cand a iesit mai devreme cu o ora de la scoala si astepta autobuzul sa o duca acasa; a avut incredere intr-o cunostinta care a oprit masina si s-a oferit s-o duca la destinatie, avand acelasi drum. Dupa aceea a urmat cosmarul ei, descris cu lux de amanunte in presa, mai nou si la tv.

Ceea ce vreau sa subliniez aici este faptul ca a avea incredere in cineva cunoscut care te invita in masina, sau intr-o casa, se poate transforma intr-un cosmar de multe ori imposibil de evitat, sau ireversibil!

Se intampla atatea faradelegi in ultimul timp asupra fetelor si femeilor, de parca ai impresia ca s-au inmultit bestiile la tot pasul.

Aceasta poveste urata si apasatoare nu este finalizata deocamdata: fata este traumatizata, hartuita si amenintata, iar cei sapte tineri sunt in libertate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s